Meubilair

SVA ontvangt op regelmatige basis aanbod van meubels voor vluchtelingen. Wij verwijzen graag hiervoor door naar Stichting Caritas.

Stichting Caritas verzamelt goederen voor vluchtelingen die in Amstelveen of Aalsmeer wonen. De goederen worden opgeslagen in de loods bij Ouderkerk aan de Amstel. Op afspraak kunnen de goederen dan gratis meegenomen worden door vluchtelingen uit Amstelveen of Aalsmeer.

Zij geven gratis weg:

• Kasten
  • Koelkasten
  • Tafels, stoelen en banken
  • Kinderkleding en kinderbedjes

Zij krijgen regelmatig nieuwe goederen binnen, dus u kunt altijd bellen om te vragen of zij de gewenste spullen hebben.

Mocht u deze goederen willen bekijken/meenemen, neem dan eerst contact op met Thomas Bauer van stichting Caritas via 06-534405332. Er moet eerst een afspraak gemaakt worden, voordat u langs kan gaan bij de loods waar de spullen bewaard worden. Mocht u geen vervoer hebben om de spullen mee te kunnen nemen, dan helpen zij u hierbij.

Contact Thomas Bauer
Telefoon: 06 53 40 53 32  | Email: thsbauer@gmail.com

Heeft u meubilair, huishoudelijke apparatuur of andere goederen die u wilt afstaan?
Neem dan contact op met SVA, zodat wij u meer informatie kunnen geven.